Nieuws

Fietstocht langs de luchthaven

11u00: Fietstocht langs de luchthaven.

12u00: Gezellig samenzijn in de Zomerbar van Fort III

 • Fietstocht langs de luchthaven

  11u00: Fietstocht langs de luchthaven.

  12u00: Gezellig samenzijn in de Zomerbar van Fort III

 • Sympathisantenbijeenkomst Groen Borsbeek 17 maart 2022

  Voor Groen-Borsbeek is het belangrijk dat alle inwoners van Borsbeek hierover hun zeg kunnen doen en hun bezorgdheden kunnen uiten.

 • Borsbeek start verkennende gesprekken op met de stad Antwerpen met het zicht op een mogelijke fusie in 2025

  Voor Groen is het van cruciaal belang dat alle inwoners van Borsbeek hierover hun zeg kunnen doen.

 • Hoe past Borsbeek het dossier "Bouwshift" toe?

  In Borsbeek werd er de voorbije jaren gemiddeld 1 hectare per jaar aan open ruimte bebouwd.

 • Luchthaven bedreigt leefbaarheid van Borsbeek

  Op Borsbeeks grondgebied heeft het bedrijf onder meer de startbaan illegaal verlengd en het luchthaventerrein verhard en opgehoogd.

 • Tom Verboven wordt opnieuw schepen in Borsbeek

  Tom Verboven, huidig gemeenteraadsvoorzitter, is vanaf 25 januari 2021 opnieuw schepen in Borsbeek. Hij volgt daarmee Frans Neyens op, die zich door gezondheidsproblemen genoodzaakt voelde om een stap opzij te zetten. Tom zal bevoegd zijn voor o.a. sociale zaken en cultuur, twee van zijn stokpaardjes.

 • Groen kant zich tegen de beslissing van Zuhal Demir om de bouw van een nieuwe verbrandingsoven in Wilrijk toe te laten

  De beslissing van Zuhal Demir om de bouw van een nieuwe verbrandingsoven in Wilrijk toe te laten is bijzonder teleurstellend. De minister kiest tegen de belangen van volksgezondheid en milieu. Ze verliest haar geloofwaardigheid op vlak van klimaatbeleid en de Vlaamse circulaire economie. Een oven met een nog grotere capaciteit om afval te verbranden gaat regelrecht in tegen de doelstellingen om in Vlaanderen een circulaire economie uit te bouwen. Afval moet ingezet worden voor recyclage, als nieuwe grondstof. Nog meer afval verbranden is niet meer van deze tijd.

 • Najaarsfolder 2019

  In de loop van november 2019 wordt de najaarsfolder van Groen rondgedeeld door onze vrijwilligers. 

 • Te Koor gaat strijk in Borsbeek

  Alsof een quiz nog niet genoeg is doet de Mondiale Raad van Borsbeek er de volgende dag nog een fantastisch concert bovenop! Tickets bestellen kan via [email protected]. Aansluitend opent het Fair Café de deuren voor een extra 11.11.11 editie. Een niet te missen dag dus!

 • Quiz Mondial 2019 in Borsbeek

  Na het succes van Quiz Mondial 2018, nodigt de 11.11.11−werkgroep van Borsbeek u uit op een nieuwe editie van onze quiz voor het goede doel. Een gezellig avondje uit onder vrienden bij een lekker hapje en drankje.

  Ploegen﹕4 tot maximum 6 deelnemers
  Deelname﹕ 30 € per ploeg
  Locatie﹕Sint-Jozefinstituut Borsbeek (ingang via de poort achter de kerk)
  Deuren﹕ vanaf 19u30
  Aanvang﹕stipt om 20u00

  Inschrijven kan per mail aan 11−11−11−[email protected] met vermelding van ploegnaam en −samenstelling, of via het online inschrijvingsformulier (https://bit.ly/2nC4hiO). Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE32 9731 2445 7502 van GROS Borsbeek .